Bd. Mircea cel Bătrân, Bloc H6, Târgoviște         

Ochelari de vedere

Când vorbim despre ramele ochelarilor, acestea reprezintă cea mai importantă componentă estetică a unui ochelar, indiferent dacă modelul este unul de damă sau bărbătesc, de distanţă sau de apropiere. DIOPTRIA vă pune la dispoziţie diferite modele, în funcţie de preferinţe și necesităţi. Selectăm atent pentru dumneavoastră cele mai potrivite modele, atât din colecţiile designerilor consacraţi, cât și dintre cele mai reprezentative serii ale sezonului în curs.
Ne adresăm atât clienților care își permit să achizitioneze rame de brand, cât și celor care dispun de venituri reduse și vor să cumpere produse mai ieftine, dar de calitate.
Mai mult, vă asigurăm că faceți alegerea potrivită, atât din punct de vedere medical, cât și estetic.
La DIOPTRIA veți găsi lentile care să vă ofere soluția perfectă pentru problema dumneavoastră: lentile monofocale, lentile bifocale, lentile progresive, lentile de soare cu dioptrii, lentile fotocromatice etc., achiziţionate de la furnizori recunoscuți pe plan mondial prin profesionalismul lor precum:

Hoya Japan Essilor


Lentile de contact

Lentile de contact

Utilizate cu scopul de a corecta defectele de vedere într-o manieră estetică, oferind posibilitatea pacienţilor să renunţe la lentilele foarte groase și la ochelari care, în anumite cazuri, pot deveni deranjanţi la purtare. Sunt produse concepute din silicon-hidrogel, subţiri, ce se plasează direct pe suprafaţa ochiului, considerate obiecte medicale ce ajută la corectarea vederii sau pentru o impresie estetică.

Comparând ochelarii de vedere cu lentilele de contact, putem spune că există câteva avantaje în purtarea lentilelor precum:
  • Furnizează o vedere periferică mai bună
  • Nu permite depunerea de ploaie, zapadă sau producerea de condens, care în multe situaţii devine deranjant pentru purtătorii de ochelari
  • Purtarea lor în practicarea diferitelor sporturi sau pentru diferite activităţi fără a fi îngrijoraţi de incomoditatea provocată de ochelarii de vedere
  • Ușurinţa alegerii și utilizării ochelarilor de soare, indiferent de modelul ales sau de dioptriile necesare

Branduri de top comercializate la
Dioptria

Ochelari Gucci
Puma Ochelari
Ochelari Yves Saint Laurent
Dolce-Gabbana Ochelari
Ochelari Bvlgari
Ray-Ban Ochelari
Versace Ochelari
Vogue Ochelari
Burberry Ochelari
Montblanc Ochelari
Ochelari Emporio Armani
Ochelari Swarovski
Ochelari Charmant
Ochelari Roberto-Cavalli
Ochelari Valentino

Sunați-ne acum

0724 416 397

Doriți o consultație optometrică gratuită sau oftalmologică?

Utilizam cookiuri pentru a imbunatatii experienta dvs. pe site si pentru a analiza traficul in mod anonim.

SUNT DE ACORD
PARAMETRII COOKIE

 

ESENTIALE
Site-ul nostru nu poate functiona fara aceste cookieuri.
(obligatoriu)STATISTICI
Suport Live Chat si analiza traficului.
(optional)


ACCEPT TOATE COOKIURILE

Accept doar cookiurile necesare