Dioptria
Ochelari de vedere


Ochelari de vedereCând vorbim despre ramele ochelarilor, acestea reprezintă cea mai importantă componentă estetică a unui ochelar, indiferent dacă modelul este unul de damă sau bărbătesc, de distanţă sau de apropiere. DIOPTRIA vă pune la dispoziţie diferite modele, în funcţie de preferinţe și necesităţi. Selectăm atent pentru dumneavoastră cele mai potrivite modele, atât din colecţiile designerilor consacraţi, cât și dintre cele mai reprezentative serii ale sezonului în curs.

Ne adresăm atât clienților care își permit să achizitioneze rame de brand, cât și celor care dispun de venituri reduse și vor să cumpere produse mai ieftine, dar de calitate.

Mai mult, vă asigurăm că faceți alegerea potrivită, atât din punct de vedere medical, cât și estetic.

La DIOPTRIA veți găsi lentile care să vă ofere soluția perfectă pentru problema dumneavoastră: lentile monofocale, lentile bifocale, lentile progresive, lentile de soare cu dioptrii, lentile fotocromatice etc., achiziţionate de la furnizori recunoscuți prin profesionalismul lor, precum:

Lentile de contact marca Hoya Lentile de contact marca Essilor Lentile de contact marca Nikon

Ochelarii de vedere sunt la fel de unici ca si dumneavoastră și trebuie să vă reflecte personalitatea.

Ochelari de soare


Consultațíi OptometricePrincipala întrebuinţare a ochelarilor de soare, este aceea de a proteja ochiul împotriva luminii strălucitoare a soarelui și a radiaţiilor nocive ultraviolete (UV), contribuind astfel semnificativ la o vedere mai clară și la un confort vizual sporit, deseori aceștia funcţionând și ca un ajutor de vedere (lentile cu dioptrii, colorate și polarizate).

Reflexia luminii, o problemă care face dificilă vederea clară a obiectelor, prin “spălarea” culorilor și a detaliilor, poate fi combătută cu ajutorul lentilelor polarizate.

Privind la o scena cu lentile polarizate, veți observa culori mai profunde, mai bogate și mai evidente, iar detaliile vor fi mai clare și mai distincte. Lentile polarizate, de asemenea, ajută la reducerea tensiunii și oboselii ochilor.

Lentile de contact


Consultațíi OptometriceUtilizate cu scopul de a corecta defectele de vedere într-o manieră estetică, oferind posibilitatea pacienţilor să renunţe la dioptriile foarte groase și la ochelari care, în anumite cazuri, pot deveni deranjanţi la purtare. Sunt produse concepute din silicon-hidrogel, subţiri, ce se plasează direct pe suprafaţa ochiului, considerate obiecte medicale ce ajută la corectarea vederii sau pentru o impresie estetică.

Comparând ochelarii de vedere cu lentilele de contact, putem spune că există câteva avantaje în purtarea lentilelor, cum ar fi:

  • furnizează o vedere periferică mai bună
  • nu permite depunerea de ploaie, zapadă sau producerea de condens, care în multe situaţii devine deranjant pentru purtătorii de ochelari
  • purtarea lor în practicarea diferitelor sporturi sau pentru diferite activităţi fără a fi îngrijoraţi de deranjul provocat de ochelarii de vedere
  • ușurinţa alegerii și utilizării ochelarilor de soare, indiferent de modelul de lentile de contact folosit
Accesorii și produse de întreținere


Fiecare dintre perechile tale de ochelari spun celorlalţi o parte din povestea ta, iar accesoriile pe care le folosești îi definesc stilul.

Dioptria
Târgoviște: Bd. Mircea cel Bătrân, Bloc H6, Dâmbovița, 130032
Mobil: 0724 416 397 | Tel/Fax: 0245 214 875
Email: contact@dioptria.ro
Pucioasa: Str. Republicii, Bloc Aurora, Dâmbovița, 135400
Mobil: 0738 296 851
Email: contact@dioptria.ro
Politica de cookies/ confidențilitate

© Copyright 1991 - 2020 S.C. Dioptria TM S.R.L.
Toate drepturile rezervate
Facebook

Site web creat și dezvoltat de
FNWEBS